Bernarda Žitek o Fit Tovarni

Bernarda Žitek o Fit Tovarni

1092

Seminar Trening za ženske v aprilu, moj prvi obisk Fit Tovarne. Najbolj me je presenetila domačnost, tam sem bila namreč prvič in nisem nikogar poznala, hkrati pa sem takoj dobila občutek, da se poznamo že od nekdaj. Skoraj težko verjeti, če tega ne doživiš, res super ekipa. Že takrat mi je bilo jasno, da to ni moj zadnji obisk.

Rekli so, da so hidrati popolnoma ok. Kaj, kako?! Povsod namreč govorijo, da so hidrati največji sovražniki fit postave, in se jih na veliko izogibam že skoraj eno leto. Takrat se je moje življenje postavilo na glavo, ampak v dobrem smislu. Ker sem vedela, da se tega ne morem lotiti sama, saj sem razvila nek strah pred hidrati, sem se odločila, da kontaktiram Aleša. Hvala bogu za Online coaching! Saj ne rečem, da sprva nisem bila skeptična, ampak se je izkazalo, da je vsak dvom popolnoma odveč. Konec julija sem tako začela s treningi in prehrano pod Aleševim vodstvom. Kakšna sprememba, noro! Verjetno sem v enem mesecu pojedla več hidratov kot prej celo leto skupaj, seveda iz prave hrane. Vmes sem se udeležila še dveh Training campov, kjer sem se dodobra spoznala z izvedbo posameznih vaj in se tudi ogromno naučila.

Zdaj je minilo že pet mesecev, počutim se boljše kot kadarkoli prej, pojem več kot kadarkoli, teža pa še vedno pada. Sproti potem seveda spreminjamo treninge, dodajamo hrano, da gre v pravi smeri. In ne, ne pripravljam se na nobeno tekmovanje, v tem se preprosto ne vidim, to delam zgolj zaradi sebe, dobrega počutja in zadovoljstva.

Z vseh strani slišiš samo LCHF, keto ipd. in je res fino, da še obstaja nekdo, ki vidi malo dlje od tega in deluje na popolnoma drug način. Ljudje smo narejeni tako, da mislimo in verjamemo, da je najboljše tisto, kar se najbolj promovira. Pa je res? Če kdo še vedno ne verjame, da to ni res, mu vsekakor priporočam obisk Fit Tovarne!

Žal mi je edino, da nisem doma kje bližje, da bi lahko še večkrat prišla v Fit Tovarno. Tako vsak mesec komaj čakam na trening, ki ga opravim pod Aleševim vodstvom, in se že zelo veselim novih seminarjev, ki jih pripravljajo za nas v naslednjem letu.

Hvala, Fit Tovarna, ste dokaz, da še obstajajo taki, ki jim ne gre samo za denar, ampak jih dejansko zanima, kdo si in kaj si želiš.

Bernarda

SHARE

NI KOMENTARJEV

ODGOVORI