Skoraj ne poznam dekleta, ženske, ki si ne bi želela lepo oblikovane zadnjice in nog. Zdi se kot da je to nekaj najbolj pomembnega in če si dovolim biti res iskren, drage dame, tukaj vam dam še kako prav. Vsako lepo in zdravo telo stoji na trdnih nogah in lepo oblikovana zadnjica pomeni pred vsem eno – AKTIVNE MIŠICE. Prav to je eden bolj pomembnih faktorjev za zmanjševanje bolečin v spodnjem delu hrbtenice, aktivne mišice vaše zadnjice.

Torej lepa oblika za seboj prinese še kup pozitivnih posledic iz vidika boljše kvalitete življenja in zdravja. Moški tukaj nič ne zaostajamo. Ne glede na to, da večinoma v fitnesih vidimo moško populacijo, ki se precej trudi za lepo oblikovana prsa (tudi ta seminar še pride) in roke, večina pozabi, da mora tako oblikovano telo imeti krepko podporo nog. Ta seminar torej ni le za ženske, ne ne, je za vse, ki si želijo lepo oblikovanih nog in aktivno rit.

Na seminarju bomo obdelali sledeče:
– anatomija nog in zadnjice
– funkcionalnost posameznih mišic
– pregled različnih vaj (teorija) za posamezne mišice
– aktivacijski protokoli, ki se uporabljajo pred treningom
– stretching in zakaj je pomemben
– osnove za izbiro zaporedja vaj
– praktični del seminarja bo predstavljal trening nog in zadnjice, pri čemer bomo trening razdelili v več delov

Trajanje seminarja:

Tovrstni seminarji v FIT Tovarni so celodnevni zalogaj, za nas in za vas. Ker si želimo podati zares veliko pomembnih informacij, ki jih boste lahko kasneje uporabili pri svojem treningu, si vzamemo čas. Seminarji pri nas se pričnejo ob 9. uri zjutraj in jih zaključimo med 17. in 18. uro zvečer. Seveda so med predavanji in treningi premori, da se lahko sprostite in zadihate, tudi za možnost naročila primernega kosila poskrbimo.

Ker je število mest na naših seminarjihi omejeno zaradi kvalitetnejše izvedbe se prijavite čim prej preko elektronske pošte EDU@FITTOVARNA.COM s pripisom (zadeva) NOGE IN ZADNJICA. Po elektronski pošti boste prejeli račun in s plačilom računa rezervirate svoje mesto na seminarju.

CENA SEMINARJA: 65€
CENA V PREDPRIJAVI (do 9.4.2017): 60€

SHARE

NI KOMENTARJEV

ODGOVORI