Najpogosteje prejmemo vprašanja v povezavi s hujšanjem in ob vprašanju, če bi si želeli obiskati kratek seminar na to temo je bilo zanimanje res veliko. Veliko ljudi je preizkusilo mnogo diet, mnogo načinov hujšanja, za katere so jim svetovali prijatelji in znanci. Ena uspešna zgodba posameznika ni dovolj, da bi lahko ta način pozitivno vplival na vsakogar. To je razlog zakaj vam do danes ni uspelo shujšati ali pa vam ni uspelo zadržati uspeha, ki ste ga dosegli.

Razumemo vse tegobe življenja, tempo in pomanjkanje časa, ki je vse bolj povezan dejavnik z neuspelimi poskusi hujšanja. Sami se borimo z enakimi težavi kot vi, včasih bolj, včasih manj uspešno, ker je življenje nepredvidljivo.

Za vas smo pripravili enodnevni seminar na temo, ki vas najbolj zanima, z željo poiskati pravi način za vas in vam predati nekaj pomembnih informacij za lažje sprejemanje vaših odločitev. Vemo, da niste neumni, vemo, da že sedaj veste veliko in upamo, da bo ta seminar pika na i za dober začetekali nadaljevanje procesa hujšanja. Kaj bomo obdelali:

– kako začeti hujšati
– kako izbirati hrano
– prilagoditev jedilnika svojemu vsakdanu
– vpliva hrane na telo
– psihološki aspekti hujšanja
– veliko odgovorov na individualna vprašanja iz področja hujšanja.

Seminar traja 1 dan in bo izveden 9.7.2016 v hotelu Cubo na Slovenski cesti 15 v Ljubljani.

Cena seminarja je 50€
plačilo preko PayPal, na blagajni ali nakazilo po prejetem računu na TRR.

Več info in prijave na info@fittovarna.com

SHARE

NI KOMENTARJEV

ODGOVORI