Trening za ženske je vse bolj aktualna tema, še posebej ob opažanju porasta ženske populacije v fitnes centrih. Skupinske vadbe, katerekoli niso vedno slaba izbira, še posebej pri iskanju enakomislečih, druženja in veselja. Vsaka rekreacija bo imela nek pozitiven učinek.

Najboljši rezultati, še posebej za ženske, se po izkušnjah in trenutno aktualnih raziskavah kažejo pri treningu z utežmi oz. z obremenitvijo. Tukaj je pred vsem pomembno poznavanje osnov delovanja telesa in pravilno izvedbo vaj za doseganje svojega cilja. Verjamemo, da se velikokrat lovite s samo izvedbo in niste prepričani ali je to kaj počnete za vas dobro ali ne.

V Fit tovarni smo v preteklosti že izvedli več seminarjev na temo treninga za ženske po vzoru tistih seminarjev za trenerje in ga poenostavili tako, da je tematika veliko lažje razumljiva. Odzivi udeleženk so bili pozitivni, kar za nas pomeni, da delamo stvari PRAV.

Drage ženske, tudi kadar ne izvajamo seminarja ali predavanja, primernega za vas, se nam lahko pridružite v fitnesu Fit tovarna in na treningu ugotovite, kako lahko kaj naredite pravilnejše in boljše!

SHARE

NI KOMENTARJEV

ODGOVORI