Live seminar v Januarju 2018

Seminar v živo zajema vse kar morate vedeti o začetku poslovanja, ko načrtujete nove poslovne poti.

Seminar je primeren za:

Wellness področje, osebno trenerstvo, prehransko področje, mesaže, terapije, bančnike finančnike,…

Na dogodku bodo prisotni tudi strokovnjaki iz različnih področjih, kateri vam bodo pomagali pri izboljšanju poslovanja ter vodenja.

Anita Mlakar, bivša novinarka, strokovnjakinja za PR (Public Relations) in komunikacijo s strankami. Govorila bo o tem, kako nagovarjamo stranke in kako pomemben je PR za uspešno poslovno pot.

Petra Bogadi, vodja oddelka banke Intesa San Paulo v  Mariboru, ki bo povedala, kako banke gledajo na nas in kaj zahtevajo od nas, da lahko uspešno financiramo naše projekte.

Govorili bomo tudi o uspešnih poslovnih začetkih, kje najti prave stranke za nas, kako naredimo raziskavo tržišča zato, da lahko marketing usmerimo v smeri naše glavne ciljne publike, kako ugotavljamo kdo nas spremlja in kdo je za nas najbolj zanimiv.

Po vrhu vsega bomo povprašali uspešne poslovneže za njihov recept. Z nami bodo podelili svoje izkušnje poslovanja, kaj so oni naredili za dosego poslovnih ciljev in kaj ter na kakšen način lahko to storimo tudi mi sami, zato da uspemo na poslovni poti.

Cena dogodka znaša: 69 eur/ osebo.
Prijave:

SHARE

NI KOMENTARJEV

ODGOVORI