FIT Tovarna na Gorenjskem organizira IFPA TEČAJ ZA OSEBNEGA TRENERJA

> PRIJAVI SE <

Verjetno najbolj praktično usmerjen tečaj za osebnega trenerja v Sloveniji, ki ga ne smete zamuditi!

V idilični vasici blizu Škofje Loke, kjer boste našli dobro opremljen fitnes z izjemno gostoljubnimi zaposlenimi, bomo tokrat predali znanje tistim, ki bi si želeli postati zares
dobri osebni trenerji. Že dolgo se trudimo širiti kvalitetno znanje s katerim bo na fitnes področju več zadovoljnih
strank, ki bodo izkusile zares dobro storitev osebnega treninga, zato smo s pomočjo mednarodne organizacije IFPA oblikovali licenčni tečaj za osebnega trenerja.

Tečaj vsebuje vse najpomembnejše osnove za začetek tvoje trenerske poti:
– energijski metabolizem
– vadbena fiziologija
– moč in aerobna kondicija
– varnostne smernice pri izvedbi treninga
– osnove športnega treninga
– vadbeno testiranje
– analiza telesne kompozicije
– varnost, anatomija in vadba
– programiranje treninga
– dokumentacija v stroki
– osnove prehrane za trenerje
– psihologija, motivacija, etika in uspeh
– osnove poslovanja za trenerje
– VELIKO PRAKSE.

IFPA TEČAJ OSEBNI TRENER

Kako je sestavljen? Kaj lahko pričakujete? Kako poteka?

Tečaj je sestavljen tako iz teoretičnega kot tudi praktičnega dela, ki se bosta izvajala 6 vikendov od konca avgusta do oktobra, s pričetkom v soboto 24.8. Med tednom bodo potekali WEBINARji v živo, ki se ga lahko udeležite od kjerkoli, s čemer so tečajnikom prihranjeni stroški in čas potovanja. Na tak način lahko spremljate predavanje V ŽIVO in sodelujete preko interaktivnega vmesnika z vprašanji enako kot na običajnih predavanjih, predavanja pa si lahko ogledate tudi za nazaj.

Kaj lahko pričakujete od tečaja?
Več, kot si mislite! Tekom zanimivega, interaktivnega in visoko strokovnega tečaja boste pridobili temeljna znanja in sposobnosti, ki jih potrebuje vsak osebni trener.

Naučili se boste, kako uspešno trenirati s strankami, ki nimajo večjih zdravstvenih omejitev ter spremljali svoje stranke tako na področju fitnesa, vadbe in zdravja. Tekom tečaja dajemo
poseben poudarek na varnosti pri izvedbi vaj: IFPA osebni trener je izobražen za izvajanje varnih, učinkovitih in uspešnih vaj!

IFPA tečaj za osebnega trenerja se posveti tudi poslovnemu aspektu posla osebnega trenerja: posreduje znanje glede delovanja kot osebni trener (vzpostavitev podjetja oziroma
delo za drugega, pravilno reklamiranje v svojem poslu, marketing itd). Udeleženci preteklih IFPA tečajev za osebnega trenerja so nad novo pridobljenim znanjem navdušeni ter
priznavajo, da takšnega znanja niso do zdaj prejeli še nikjer drugje!

Tečaj je razdeljen na teorijo in praktični del ter se v celoti izvaja v fitness centru AS’ FIT v Logu nad Škofjo Loko. Vsa predavanja in praktične delavnice bodo potekale v soboto in
nedeljo od 9. do 17. ure. Med tednom so dodatno organizirani WEBINARje V ŽIVO, da boste lažje sodelovali in prihranili čas.
Za končni izpit morate imeti opravljen tečaj oživljanja, ki ga bomo za vas organizirali v fitnes centru AS’ FIT in je zajet v ceno samega tečaja.

CENA TEČAJA V PREDPRIJAVI (do 12. avgusta 2018) je 1.200€ *

Za dodatna vprašanja in prijave smo vam na voljo preko e-pošte na edu@fittovarna.com ali na naši strani ifpa.fittovarna.com.

*Redna cena IFPA tečaja je 1.500€

> PRIJAVI SE <

Naša spletna stran uporablja funkcionalne in analitične piškotki Google Analytics z namenom spremljanja in izboljšanja spletnega mesta. Z nadaljnim brskanjem po strani soglašate z namestitvijo piškotkov.