Če danes vprašamo ljudi kaj jim najbolj manjka, bo verjetno velika večina po krajšem razmisleku rekla, da časa. Čas je postal neke vrste valuta, tako kot je evro. In na nek način lahko kupimo čas nazaj, v bistvu to že dnevno počnete.

Ko peljete avto v avtopralnico ste s tem kupili svoj čas, ker ga lahko porabite drugače, tistih nekaj evrov ste torej investirali v svoj čas. Razumemo, da vam je čas pomemben in vemo tudi, da je investicija v čas vaš trening. Kako pa to, če porabljate čas?

Pomislite drugače. Vse študije so potrdile, da je redna telesna aktivnost več kot le ugoden vpliv na zdravje. Če se tega zavedate, potem hitro ugotovite, da je sedaj porabljen časa za to aktivnost dobra investicija v kasnejša leta, ker vam bo zdravje omogočalo porabo vašega časa drugače, po svojih željah, morda z otroci in vnuki, odvisno kako daleč v prihodnost gledate.

Vemo tudi, da je vaš cilj po večini boljše počutje, nekaj kilogramov manj ali vsaj lepše oblikovano telo in poskrbeti za svoje zdravje. Niste profesionalni športnik in zraven treninga imate službo, družino, obvesznosti itd., ki vam prav tako vzamejo nekaj časa. Trening izpeljan v 60ih minutah pri nas bo več kot zadosten za vaše cilje, tudi za naprednejše.
Upoštevati je potrebno dejstvo, da so naši prostori namenjeni osebnim treningom (kmalu tudi treningu v skupini, ampak to je povsem drugo področje) in tako v 60ih minutah izpeljete zares efektiven trening.

SHARE

NI KOMENTARJEV

ODGOVORI