POZABITE NA OBUP

POZABITE NA OBUP

455

Začel bom, ko pride september!

Začela bom, ko bo otrok spal dve uri skupaj!

Začel bom, ko bo v službi manj naporno!

Ta začetek seveda nikdar ne pride, ker ga sami odrivate od sebe…pride pa obup…ki se iz dneva v dan veča.

GRDA RESNICA: S takim odnosom ne boste začeli nikdar!!!
Začeli boste šele takrat, ko boste pripravljeni in, ko boste nehali iskati milijon in en izgovor za to. Začeli boste takrat, ko se boste odločili za to, da želite nekaj spremeniti in, ko boste sami pri sebi jasno definirali ZAKAJ si to želite. Dokler, vsi ti dejavniki ne bodo sovpadali, je brez veze, da se tolažite z neumnimi izgovori in sami sebi jemljete čas in energijo s tem.

Zavedati se morate, da ni popolnega časa za začetek. Tudi to morate ozavestiti, da popolni čas za začetek vaše preobrazbe ne bo NIKDAR prišel. Lahko pa ga ustvarite sami. Pomembno je samo to, da začnete. In to na začetku. Ključni korak pri tem pa ni v vaši fizični pripravljenosti, ampak v tem, da sami sebe najprej v glavi sprogramirate in namesto, da si govorite, ‘Začel bom, ko pride september, ter začela bom takrat in takrat, ko…,” začnete govoriti ”Zdaj bom začel. To sploh ni noben problem.” In pri tem vztrajate. Naredite si urnik, kateremu sledite.

Po 21 zaporednih dneh ponavljanja neke stvari, nam to postane navada. Poskusite to narediti s treningom in s pripravo zdrave hrane. Prvih nekaj dni se boste morali pogosto opominjati, da temu sledite, naslednje dneve boste morda celo pozabili na to (sploh, če boste imeli ves kup drugih obveznosti). Če se vam to zgodi, pazite, da ne boste odnehali, ker boste potem zopet na začetku in vrteli se boste v začaranem krogu. Poskusite vztrajati in tudi, če vam kak dan vmes ne uspe slediti planu, mu sledite naslednji dan.

Svetujemo pa vam tudi, da pri celotnem procesu najdete podporo. Ali pri vaši družini, prijateljih, ljudeh, ki so trenutno pri istem izzivu ali pa pri nas. Najdete nas v Fit Tovarni, lahko pa nam tudi pišete na info@fittovarna.com. Tukaj smo, da vam pomagamo. Za lažji začetek pri spremembi, pa pobrskajte po spletni strani www.fittovarna.com, kjer boste našli številne članke, ki vam bodo olajšali vašo pot.

SHARE

NI KOMENTARJEV

ODGOVORI