PREMERJAJTE IN PRIMERJAJTE

PREMERJAJTE IN PRIMERJAJTE

186

Hoja v fitnes je velikokrat povezana s potrebo oziroma željo po preoblikovanju telesa. Takšnem ali drugačnem. In naš um je nastavljen tako, da si želimo videti napredek vloženega truda. Čim prej, tem bolje. In s tem ni nič narobe, saj se na tak način lahko še dodatno motiviramo.

Napredek lahko merimo na različne načine.

1. SLIKANJE

To, da se boste slikali in primerjali slike prej/potem, vas bo gotovo motiviralo, saj boste videli konkretni napredek točno na vašem telesu. Ni se vam potrebno iti javnega objavljanja fotografij na družbenih omrežjih, niti deljenja slik z vašimi prijatelji. To je nekaj, kar počnete za sebe in za to, da lahko merite napredek in vaše zadovoljstvo.

2. MERJENJE TEHTANJE

Enkrat na mesec si določite dan, ko se boste tehtali, pregledali koliko maščobe ste izgubili, koliko mišične mase ste pridobili, kakšna je vaša teža v primerjavi s težo prejšnjega meseca. Preglejte kako se spreminja obseg na bokih, prsih, stegnih, na roki. Ko boste videli konkretne številke, boste ali motivirani z uspehom ali pa z neuspehom. V vsakem primeru boste pripravljeni delati tako, da boste šli naprej in izboljšali svoj rezultat.

3. PRIMERJAJTE VNOS

Primerjajte vnos hrane prej in potem. Med hujšanjem vodite dnevnik prehrane in hitro boste lahko ugotovili kakšna hrana ima kakšne posledice na vaše telo.

4. POČUTJE

Primerjajte to, kako ste se počutili prej in kako se počutite sedaj. Če boste spremenili svojo prehrano in povečali količino vadbe, se boste gotovo počutili bolje in imeli več energije.

Če se vam vmes napredek zaustavi, ali pa le zastavi kakšno vprašanje, se obrnite na nas. Tukaj smo, da vam pomagamo. Najdete nas ali v FIT Tovarni, dosegljivi pa smo tudi preko Facebooka ali maila info@fittovarna.com.

SHARE

NI KOMENTARJEV

ODGOVORI