UBERITE DRUGAČNO POT

UBERITE DRUGAČNO POT

267

🤔 ”Od kod za vraga se je vzel ta bojler, če sem si naročil radiator?”

Če ste na točki, ko vam je dovolj in ste se odločili, da v svojem življenju nekaj ukrenete glede prehrane in zdravega načina življenja, potem je takšna izjava še na mestu. Če ste na tej poti že dlje časa, pa nikakor.

Ne obtožujte se za to, da ste se zredili za deko ali dve oz. da še niste izgubili želene teže v takšni meri, kot ste si to zadali.

UBERITE DRUGAČNO POT!

Poglejte raje vsake toliko časa nazaj, na trenutek, ko ste šele začeli s spremembami. Spomnite se, kakšni ste bili takrat in se trenutek za trenutkom zavedajte spremembe, ki ste jo že dosegli. Bodite hvaležni in ponosni na to, da vam je uspelo. Naj vam bo že doseženi rezultat motivacija za to, da se boste izvajanja vaj in zdravega prehranjevanja držali še vnaprej.

Če se vam zatakne, ni to nič hudega. Čeprav se, ko ste v krizi, sliši to le slaba tolažba, je velika večina ljudi na istem. Takrat se spomnite na nas in to, da vam lahko pomagamo. Za začetek si lahko preberete članke na naši spletni straniwww.fittovarna.com, za vsa morebitna vprašanja pa smo vam na voljo osebno v Fit Tovarni in na info@fittovarna.com.

SHARE

NI KOMENTARJEV

ODGOVORI