ON-LINE COACHING

Iz izkušenj vemo, da so naše stranke tudi drugod po svetu in bi si želele našege podpore in vodenja skozi proces spremembe. Za tiste, ki si želijo dela z nami in so lokacijsko v neprimernem položaju za osebni trening, nudimo storitev on-line coaching.

Zajema individualno delo na daljavo na področju treninga in/ali prehrane. Podobno kot pri osebnemu treningu je delo povsem individualno nastavljeno. Na voljo so vam tri različne možnosti dela na daljavo.

BASIC

BASIC: – 1x mesečno posvet preko skype (ali druge možnosti) – sestava programa treninga – priprava prehranske strategije skupaj z vami  – tedenski pregled dogajanja in spremljanje napredka – spreminjanje strategij na osnovi spremljanja napredka.

STANDARD

STANDARD: – 1x mesečno posvet preko skype (ali druge možnosti)  – sestava programa treninga  – priprava prehranske strategije skupaj z vami  – dnevno spremljanje in support  – tedensko pregled napredka  – spreminjanje strategij na osnovi spremljanja napredka.

PREMIUM

PREMIUM: – 1x mesečno osebni trening in posvet v FIT tovarni  – sestava programa treninga  – priprava prehranske strategije skupaj z vami  – dnevno spremljanje in support  – konstanten pregled napredka in  spremembe po potrebi  – po potrebi dodaten posvet preko skype (ali druge možnosti)  Naša najbolj priljubljena izbira za on-line coaching.

PREMIUM +

PREMIUM+ predatavlja delo z našim najbolj izkušenim predstavnikom Alešem Potrčem, ki bo skupaj z vami poiskal najbolj optimalne rešitve iz vidika treninga in prehrane. Z vami bo 1x mesečno opravil osebni trening v FIT Tovarni in se posvetil vašim potrebam in željam v okviru svetovanja. Z vami bo konstantno v kontaktu, da boste lahko na postavljeno  vprašanje v čim krajšem času prejeli odgovor, ki ga potrebujete. Ker je povpraševanje za to varianto zelo veliko, je število prostih mest omejeno, čakalna doba za prosto mesto pa odvisna od strank s katerimi se trenutno dela. Kontaktirajte nas za več informacij o prostih mestih.

Želiš izvedeti več? PRIJAVI SE!

Naša spletna stran uporablja funkcionalne in analitične piškotki Google Analytics z namenom spremljanja in izboljšanja spletnega mesta. Z nadaljnim brskanjem po strani soglašate z namestitvijo piškotkov.