OSEBNI TRENINGI

Si želite kakovosten trening, posebej prilagojen vašim ciljem?

Še vedno najbolj efektivna oblika individualno prilagojenega pristopa. Trening in prehrana, ki sta povsem prilagojena vašim potrebam, željam in ciljem. Ciljno usmerjeno delo v skladu z vašim življenjem in vsemi obveznostmi, ki jih imate.

Naša primarna naloga je skrbeti za vaše cilje in doseganje teh ciljev skozi individualno zastavljen program vadbe in konstantno prilagajanje prehranskih strategij vašemu življenju in vsakodnevnim zahtevam.

Vsekakor izbira, ki vam daje največ podpore in maksimalno izboljšuje kvaliteto vašega življenja – ne samo za 3 mesece. To je vsekakor naša najboljša in tudi največkrat izbrana ponudba.

OSEBNI TRENING V FIT Tovarni

  • Popoln individualen pristop 
  • Povsem prilagojen program treninga
  • Vključuje prehranski coaching NE DIETE 
  • Fitnes zaprtega tipa in BREZ NEŽELENIH POGLEDOV 
  • Vsi trenerji z mednarodno priznanimi licencami 
  • Vsi trenerji vpisani v evropski register fitnes profesionalcev EREPS

To je le nekaj razlogov zakaj so se naše stranke odločile prav za FIT Tovarno.

Kontaktirajte nas za vaš prvi sestanek pri nas in izvedite več o tem kako boste dosegli svoje cilje.

  • Označite željeni datum posveta z našimi trenerji.

OSEBNI
TRENING

Osebni trening v FIT Tovarni je individualno pripravljen trening v skladu s cilji in željami stranke. V paketni varianti zajema tako trening kot prehranski coaching. Ni vam treba plačevati dodatne članarine za fitnes in tudi napitek, ki je v skladu z vašimi cilji je vključen (med in po treningu, če je v vašem primeru smiseln). V garderobi najdete brisače, ki so namenjene za uporabo v fitnesu in tudi tiste za tuširanje. To je naš mali ekstra za vas.

SVETOVANJA
PREHRANA/TRENINGI

Individualen pristop je pri nas najbolj pomembno vodilo. Naša svetovanja so namenjena vam in povsem naravnana na posameznikove želje, zmožnosti in socialno okolje. Skupaj z vami iščemo rešitve, ki so za vas sprejemljive in jih boste brez težav zmogli izvajati tudi v praksi. Nismo zagovorniki kakršnekoli diete ali posameznih prehranskih strategij. Zavedamo se, da smo si ljudje med seboj različni in vsak deluje na povsem svoj način kateremu prilagodimo smer svetovanja.

Naša spletna stran uporablja funkcionalne in analitične piškotki Google Analytics z namenom spremljanja in izboljšanja spletnega mesta. Z nadaljnim brskanjem po strani soglašate z namestitvijo piškotkov.